Over mij

Wie is de Curly BABS?

voorstellen...

Ik ben Marloes en dus ZELFSTANDIG TROUWAMBTENAAR….

Inmiddels 40 geweest (voel je niks van…)
En samen met mijn man wonen wij met onze 2 heerlijke puberzonen in het mooie Brabantse Best in een hotel, “Ooh nee dat denken zij!” 

Met jarenlange ervaring als HR Manager, (Job)Coach en een eigen bedrijf in HR weet ik dat mensen altijd mooie en bijzondere verhalen hebben. Ze stralen het meest als ze doen wat ze leuk vinden, mensen zijn mooi!

Even

Een van mijn grote passies is schrijven en ik ben het liefst de hele dag aan het regelen en organiseren (van surprise feestje tot evenement). En met een verleden als Weddingplanner begon het eigenlijk al tijdens mijn eigen huwelijksvoorbereidingen te kriebelen. Voor ons was de ceremonie het meest intieme moment van onze huwelijksdag en wilde dit moment dan ook toevertrouwen aan een eigen gekozen zelfstandig trouwambtenaar een BABS.

Zo eentje waar je meteen bij op je gemak bent, je onverwachts je meest bijzondere momenten uit je leven samen aan toevertrouwt en die gewoon kei goed is in wat hij/zij doet. Voor ons was dat BABS BENNY en ik noem hem specifiek omdat hij niet alleen onze ceremonie fantastisch heeft gedaan hij heeft er ook voor gezorgd dat ik mijn droom achterna ben gegaan… Trouwambtenaar worden! 

Ready for the BEST day ever?

Neem contact op

Your love story starts here...

Brand + Website design by Stories to stay

© 2024 De curly babs