Marloes heeft van onze 'eenvoudig' ingestoken partnerschap een dag gemaakt waar wij en onze familie enkel met plezier op terug kunnen kijken. Ze heeft een ceremonie waar wij, vooraf naar keken als 'leuke toevoeging aan onze dag'. Veranderd in een verhaal welke wij voor geen goud hadden willen missen. Onze wensen waren perfect en met alle zorg verwerkt in een verhaal dat ons leven beschrijft zoals het is. Wij hebben genoten van een ceremonie waaruit is gebleken dat Marloes dit met al haar plezier en vooral haar hart doet, en daar ook nog eens erg goed in is. Een ervaring zoals deze valt wat ons betreft moeilijk in sterren uit te drukken, voor ons was het gewoon perfect en wij hadden het niet anders willen hebben.

Emiel en Janneke

We hebben een mooie dag gehad en echt genoten! Beetje jammer van de plens bui maar gelukkig was dat maar even. Uiteindelijk vonden we het bankje/en foto's daar eigenlijk leuker. Was perfect geïmproviseerd! We hebben veel complimentjes gehad dat jij het als Ambtenaar zo leuk gedaan had. En ook dat je  onze familie en vrienden er zo persoonlijk en leuk bij betrok. Dankjewel voor jou bijdrage aan onze mooie dag.


Tessa en Thomas

"Wij hebben genoten van een ceremonie waaruit is gebleken dat Marloes dit met al haar plezier en vooral haar hart doet, en daar ook nog eens erg goed in is."

Hoi Marloes, we willen je bij deze super bedanken voor de super mooie ceremonie die we gehad hebben. We hebben van alle daggasten terug gehoord hoe herkenbaar ze het vonden en hoe leuk het allemaal werd voorgedragen. Het was een heel mooi en speciaal moment tijdens onze dag, dus dankjewel voor alle tijd en moeite die je erin hebt gestoken!

Niek en Rachelle

Hi Marloes! Wat ontzettend bedankt dat je onze BABS wilde zijn op onze bruiloft!  En wat heb jij het allemaal mooi verteld zeg. Het raakte ons en iedereen die aanwezig waren. We hebben bij mensen tranen gezien, die we bij hen niet eerder zagen. We kijken terug op een hele bijzondere ceremonie. Dat pakt niemand meer van ons af. Echt enorm bedankt. 💕

Laura en Nick

"En wat heb jij het allemaal mooi verteld zeg. Het raakte ons en iedereen die aanwezig waren. We hebben bij mensen tranen gezien, die we bij hen niet eerder zagen."

Hé lieve Babs! Wij willen jou nogmaals bedanken voor de fantastische ceremonie! Wat heb je dat mooi verwoord allemaal! Iedereen was ervan onder de indruk! Duizend maal dank. Marloes, super bedankt voor alles, je tijd en energie die je erin hebt gestopt en de geweldige manier hoe je dat hebt verpakt in een mooi verhaal. Veel liefs van ons. 

Sylvia en Jeroen

Ready for the BEST day ever?

Neem contact op

Your love story starts here...

Brand + Website design by Stories to stay

© 2024 De curly babs